SEGRE

Amenaça dos joves amb una ampolla de vidretrencada al Centre Històric de Lleida

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge de matinada un individu per amenaçar dos joves amb una ampolla de vidre trencada al Centre Històric. Segons van informar fonts policials, al voltant de les 5.00 hores van rebre un avís d’una possible baralla entre els carrers Bonaire i Sant Martí. A l’arribar al lloc, els agents van trobar dos joves que van explicar que un individu les havia amenaçat de mort amb una ampolla trencada amb la intenció de robar-los-hi. També els va arribar a tirar alguna ampolla, però no les va tocar.

Les joves van demanar auxili i l’individu va fugir del lloc al sentir que s’atansaven les patrulles. Després del relat dels fets i amb la descripció d’aquest individu, els agents van iniciar una recerca i van poder localitzar una persona que coincidia amb la descripció aportada per les víctimes al carrer Sant Andreu.

Els agents van identificar el jove, de 22 anys, que va quedar detingut per amenaces i robatori amb violència en grau de temptativa. D’altra banda, un altre individu va ser detingut per un delicte contra la salut pública al carrer Paer Casanovas

tracking