SEGRE

BARRIS ENTITATS

Campanya perquè la plaça de la Constitució de Lleida es digui Clot de les Granotes

La nova junta veïnal reactivarà la demanda

Membres de l’associació de veïns del Clot i Confluències a l’actual plaça de la Constitució.

Membres de l’associació de veïns del Clot i Confluències a l’actual plaça de la Constitució.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova junta de l’associació de veïns del Clot i Confluències es compromet que a partir del setembre tornarà a reactivar la campanya perquè la plaça de la Constitució es digui Clot de les Granotes, una iniciativa que ja va començar l’anterior junta. Així ho va explicar la nova presidenta de l’entitat, Montse Salvatella, que va explicar que volen portar el canvi de nom al Consell de Ciutat (el màxim òrgan consultiu i de participació de la Paeria). La proposta ja va sorgir finals del 2019, però va quedar en suspens amb la irrupció de la pandèmia.

Llavors, l’anterior junta va reunir 400 firmes. “Les revisarem i les entregarem a la Paeria perquè aquesta qüestió es debati al Consell de Ciutat”, va explicar Salvatella, que va afirmar que “ningú coneix aquesta plaça com la de la Constitució”, ja que antigament es deia del Clot. A més a més, va assenyalar que amb aquest nom es recorden les reivindicacions veïnals, que van evitar que s’hi construïssin pisos.

“A partir del mes de setembre ens hi posarem”, va apuntar Salvatella.

Els veïns revisaran les 400 firmes que tenen des del 2019 per poder entregar-les a la Paeria

D’altra banda, la nova presidenta veïnal va dir que també tornaran a demanar a l’ajuntament un Centre Cívic, ja que des de principis d’aquest any disposa d’un local social a les dependències de l’edifici de la parròquia de Santa Maria Magdalena al número 10 del carrer Ramon Llull, ja que portava més d’un any sense cap local i les reunions les duien a terme en bars. L’actual equipament a la parròquia compta amb dos despatxos i dos sales a la planta baixa que es poden utilitzar tant per a reunions veïnals com per a activitats de la Paeria i del Grup de Dones.

tracking