SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Llibertat per a un lladre amb 77 antecedents per furts a Lleida

Va ser arrestat dilluns per robar en dos gimnasos de Lluís Companys i Fleming i en una botiga de Bisbe Ruano || Acumula diverses detencions en els últims mesos

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat d’instrucció de Lleida en funcions de guàrdia va deixar aquest dimecres en llibertat provisional un lladre detingut pels Mossos d’Esquadra dilluns passat i que ja acumula un total de 77 antecedents policials, la majoria per furts en establiments oberts al públic, segons va informar el TSJC. Durant els últims mesos ja ha estat detingut diverses vegades. Abans de dilluns, havia estat arrestat el passat 28 de juliol.

L’home, de 39 anys, va ser arrestat acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de furt i un altre de resistència i desobediència als agents de l’autoritat. L’arrest és fruit d’una investigació que es va iniciar el dia 7 de juliol per la denúncia d’un furt en un gimnàs del carrer Lluís Companys. Un home va entrar a la recepció i va sostreure un telèfon mòbil que hi havia a sobre del taulell.

La responsable del gimnàs va sortir darrere del lladre però s’hi va enfrontar i aquest va sortir fugint. D’altra banda, el passat 22 de juliol es va produir un altre furt de diners de la caixa d’una botiga d’electrodomèstics de Bisbe Ruano i el 3 d’agost, també van robar diners de la caixa d’un gimnàs de l’avinguda Doctor Fleming. En aquest últim cas, el lladre va empènyer el responsable per poder fugir del lloc.Des del primer moment els investigadors ja van apuntar que l’autor seria una persona coneguda policialment per més de setanta antecedents.

Aquest individu es desplaça per diversos barris de la ciutat i observa els establiments, com restaurants, botigues, tallers, gimnasos o concessionaris de vehicles. Quan veu una oportunitat, entra comportant-se com un client més i, actuant amb barra i de forma decidida, aprofita per emportar-se objectes de valor als taulells, despatxos o zones reservades de fàcil accés i poc vigilades. Agents de la unitat d’investigació van localitzar aquest individu dilluns al carrer Boters i, malgrat la resistència activa, va ser detingut.

Amenaça un treballador després de robar en un supermercat

El detingut dimarts per robar en un supermercat de Prat de la Riba va amenaçar un dels treballadors i va forcejar amb ell quan pretenia sortir de l’establiment amb diversos productes amagats sota la roba. El robatori va tenir lloc a les 13.55 hores i gràcies a la descripció facilitada i les imatges de les càmeres de seguretat, la Guàrdia Urbana va poder detenir el presumpte lladre al carrer Boters. Es tracta d’un veí de Lleida de 35 anys i està acusat d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Així mateix, dimarts a la tarda, la Urbana va arrestar un home de 33 anys, veí de la Segarra, acusat d’un robatori amb força ocorregut l’abril passat al Centre Històric. En el robatori, l’acusat presumptament es va emportar la caixa enregistradora amb uns 400 euros.

tracking