SEGRE

Quatre detinguts aquest cap de setmana a Lleida per robatoris en diversos vehicles

Un control de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un control de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest cap de setmana quatre persones implicades en robatoris produïts a l'interior de diversos vehicles. El dia 13, a les 02:50 hores, dos individus que caminaven pel carrer Corts Calanes van arrencar a córrer quan van veure un vehicle policial que feia la ronda. Els urbans van aconseguir interceptar els homes, que duien una motxilla amb diverses eines, unes ulleres i altres objectes dels quals no donaven raó. Els agents, no obstant, van poder confirmar que es tractava d'objectes sostrets una estona abans d’un turisme estacionat al carrer Paer Casanovas, que el propietari del vehicle va reconèixer com a seus. Atesos els indicis, els agents van detenir A.B.B. i A.B.B, tots dos de 26 anys, de nacionalitat algeriana i veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

El mateix dia 13, a les 19:47 hores, el 092 va rebre la trucada d'un ciutadà que va alertar que acabava de veure com a l'avinguda de Barcelona un home amb un martell trencava el vidre d'un turisme estacionat. Gràcies a l'acurada descripció de l'autor i de la direcció cap on havia fugit, una de les dotacions que s’adreçaven a cobrir l'alerta van localitzar i aturar l'autor del robatori en un carrer proper. L'home portava a sobre el martell de seguretat amb què havia fracturat el vidre i els objectes que acabava de sostreure, que van ser reconeguts pel propietari del turisme. Per tot plegat, els agents van procedir a la detenció de M.M.S., de 45 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

L'últim incident ha tingut lloc aquesta matinada, a la 01:55 hores, quan diverses dotacions policials s’han adreçat al carrer Torres de Sanui, després d'una trucada d'una ciutadana que informava que al sentir un fort impacte i soroll de vidres ha vist que en una furgoneta estacionada hi havia un home que ha agafat quelcom de l’interior i ha fugit. Els agents un cop al lloc, han pres declaració a la testimoni i han comprovat que la furgoneta, propietat d’una empresa, presentava un vidre trencat per l'impacte d'una gran pedra gran i tot l’interior remenat, i com que no ha estat possible trobar cap responsable del vehicle, ha estat retirada al dipòsit municipal de vehicles per a la seva custòdia mentre es continuen les gestions. Gràcies a la descripció donada pel testimoni, una patrulla ha localitzat a la plaça de les Missions l'autor dels fets, que encara portava a sobre diferents objectes i d'altres d’amagats entre elements de la plaça. Per aquests fets ha estat detingut O.A. de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Lleida, com presumpte autor d’un robatori en interior de vehicle.

tracking