SEGRE

Quatre anys de presó per al conductor que va causar la mort de dos lleidatanes a Tarragona

L'home haurà d'indemnitzar amb més de 347.000 euros les famílies de les víctimes en concepte responsabilitat civil

El turisme que conduïa l’acusat, en què viatjaven les víctimes, després del sinistre el febrer del 2018.

El turisme que conduïa l’acusat, en què viatjaven les víctimes, després del sinistre el febrer del 2018.ÀNGEL JOANPERE/DIARI DE TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a quatre anys de presó l'home que conduïa el vehicle de l'accident mortal del 3 de febrer de 2018 a la rotonda de les Gavarres de la T-11, a Tarragona. La jutgessa el condemna pels delictes d'homicidi per imprudència greu, contra la seguretat viària per conducció temerària, per estar sota els efectes de l'alcohol i circular sense permís. En el sinistre van perdre la vida dos lleidatanes que viatjaven en el cotxe: Elisenda Calderó, una veïna d’Alcoletge de 27 anys, i Tamara Hernando, de 19 anys i de Lleida.

La sentència també recull que el condemnat haurà d'indemnitzar amb 179.996,45 i 167.032, 04 euros a les famílies de les víctimes en concepte de responsabilitat civil i 4.980 euros al Ministeri de Foment per reparar els danys causats a la infraestructura. A més, li prohibeixen conduir vehicles de motor durant sis anys.

tracking