SEGRE

URBANA DETENCIÓ

Acusat d'intentar matar un jove amb una ampolla durant una baralla al centre de Lleida

Imatge d'arxiu del carrer Bonaire de Lleida

Imatge d'arxiu del carrer Bonaire de LleidaMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar la matinada d’ahir al carrer Bonaire un jove acusat d’intentar matar-ne un altre amb una ampolla trencada fent-li un tall a l’esquena a prop del coll. Va ser arrestat com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi. La víctima va patir un tall a la zona de l’omòplat i va rebre diversos punts de sutura.

Els fets van tenir lloc cap a les 4.30 hores quan tancaven els locals d’oci nocturn i es va produir un aldarull entre diverses persones. Un individu va atacar quatre joves i un d’ells li va fer un tall a l’esquena malgrat que la seua intenció, segons els testimonis, era fer-ho al coll. La Urbana va detenir el suposat autor i el SEM va atendre el ferit, que va ser traslladat a un centre mèdic on, després de suturar-li la ferida, va ser donat d’alta.

D’altra banda, la Urbana va detenir la matinada d’ahir un ciutadà acusat d’un delicte de violència domèstica. Els fets van ocórrer en un domicili del carrer Vallcalent on es va produir una agressió de parella. Hi va haver un tercer detingut per un robatori a l’interior d’un vehicle a passeig de Ronda.

tracking