SEGRE

La DGT incorpora un nou examinador a Lleida

Imatge d'arxiu d'una classe en una autoescola de Lleida.

Imatge d'arxiu d'una classe en una autoescola de Lleida.Maite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Dirección General de Tráfico (DGT) ha incorporat a la seua plantilla 50 nous examinadors a tot Espanya, un dels quals a Lleida. Aquests funcionaris, encarregats d’avaluar els aspirants que tracten d’obtenir el permís de conduir, duran a terme les seues tasques en 28 prefectures provincials de trànsit, ha informat la DGT en un comunicat.

Les de Madrid i Barcelona comptaran amb cinc nous examinadors cadascuna d’elles; la de Granada, tres; i les de Tarragona, Girona, Sevilla, Màlaga, Càceres, València, Alacant, Sant Sebastià, Bilbao, Santander, Saragossa i Pamplona tindran dos noves incorporacions. Les prefectures de Lleida, Zamora, Albacete, Toledo, Eivissa, Maó, Santiago de Compostel·la, A Coruña, Còrdova, Castelló, Las Palmas de Gran Canària, Oviedo i Vitòria disposaran d’un nou examinador.

La sotssecretaria d’Estat d’Interior, Isabel Goicoechea, ha firmat la resolució per la qual es nomenen aquests 50 nous examinadors interins per vacant que vindran a reforçar la plantilla existent. Totes aquestes incorporacions formen part del compromís de la DGT d’augmentar la capacitat d’examinar en algunes prefectures concretes i reforçar-ne d’altres quan així ho requereixin, assenyala el comunicat.

Segons la secretària general, María Lidón Lozano "la incorporació d’examinadors interins que la DGT porta realitzant des de començaments de l’any passat, ens permet dotar a l’organisme de mitjans humans d’una forma més àgil, per a així millorar el servei públic que es dona als ciutadans". La incorporació d’aquests 50 interins es complementa amb les noves places d’examinadors de trànsit per sistema d’accés lliure, que anualment es publiquen a l’Oferta d’Ocupació Públic de l’Administració General de l’Estat.

tracking