SEGRE

Dos detinguts per tràfic de drogues a la Mariola

Marterial comissat per la Guàrdia Urbana.

Dos detinguts per tràfic de drogues a la MariolaGuàrdia Urbana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir ahir dos homes de 52 i 43 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Una patrulla que realitzava una ronda programada per a la prevenció d’actes incívics i consum de substàncies pel barri de la Mariola, va observar a les 21:45h un individu sortint d’un local ubicat al carrer Mariola que mostrava una actitud sospitosa, ja que caminava de pressa i de manera nerviosa. Els agents el van aturar i van comprovar que duia una bosseta amb una substància vegetal i verdosa, presumptament marihuana.

Un cop denunciat per la tinença de drogues tòxiques, l'home va manifestar que acabava de comprar la substància al local d’on l’havien vist sortir. Els agents van accedir a l’establiment on van localitzar dues persones que coincidien amb la descripció facilitada pel comprador. Un cop escorcollades es va comprovar que un duia nou bossetes amb la mateixa forma i contingut que les trobades al comprador, i un total de 140 euros fraccionats en bitllets. A l’altra persona se li va localitzar un total de cinc embolcalls de plàstic amb una substància en pols de color blanc, presumptament cocaïna. Atesos els indicis es va procedir a la detenció de D.N.B.C. de 52 anys i de E.E.I. de 43 anys a com presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

tracking