SEGRE

SEGURETAT INICIATIVES

El comerç de Sant Antoni vol solucions a furts i indigents

En constaten més l'últim mes || Reclamen intervenció policial i de serveis socials

L’espectacle que va recórrer ahir el carrer Sant Antoni.

L’espectacle que va recórrer ahir el carrer Sant Antoni.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de comerciants del carrer Sant Antoni constata que l’últim mes en aquesta zona de l’Eix Comercial hi ha més indigents que demanen caritat a la porta dels comerços, així com persones que es dediquen a cometre furts als establiments. Un portaveu va indicar que es tracta de persones “noves” i va apuntar que han sol·licitat una reunió amb l’alcalde, que és també el responsable l’àrea de Seguretat, per debatre aquesta situació. Així mateix, considera que no només cal una intervenció en matèria de seguretat sinó també dels serveis socials, per trobar una “alternativa” per a aquestes persones.

“Som conscients que és un tema complex i que la seua situació és greu perquè estiguin al carrer, però en un lloc comercial no podem donar aquesta imatge”, va indicar. Els comerciants de Sant Antoni ja han denunciat en altres ocasions continus furts i creuen que ja és hora de posar fil a l’agulla. Precisament, per contribuir a “canviar la imatge” d’aquest extrem de l’Eix Comercial, els comerciants de Sant Antoni han iniciat un projecte d’espectacles al carrer.

Ahir va ser el primer (vegeu el desglossament), que va resultar un èxit. “Organitzar activitats al carrer dona vida. Tant les persones que passaven com els comerciants estan molt contents, però aquest projecte no és per tenir més vendes, perquè mentre miren l’espectacle no compren.

És per intentar revertir la situació i que Sant Antoni torni a ser un carrer important com antany”, va subratllar.El pròxim espectacle serà un contacontes el dia 28 d’aquest mes. Així mateix, el 26 de novembre, en el marc del Black Friday, actuarà la companyia taliana Di Flippo Marionette, i el 17 de desembre hi haurà visita del Pare Noel.

Espectacles per “canviar la imatge” d’aquesta zonaEl carrer Sant Antoni va acollir ahir el primer dels espectacles programats per l’associació de comerciants per dinamitzar i “canviar la imatge” de la zona.

La primera actuació va ser encarregada a les companyies lleidatanes Sac Espectacles i La Cremallera, que va fer gaudir la canalla, i per al dia 28 d’aquest mes està previst un contacontes.

tracking