SEGRE

Dos detinguts amb nombrosos antecedents per robar en botigues i un hotel a Lleida

Una dona va entrar en una botiga del carrer Vallcalent i un home en una botiga i un hotel de Passeig de Ronda

Imatge d'arxiu d'un detingut pels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'un detingut pels Mossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir divendres una dona, de 30 anys, i dissabte un home, de 42 anys, com a presumptes autors, la primera d'un i el segon de dos, robatoris amb violència i intimidació.

Divendres a la tarda una dona va entrar en una botiga del carrer Vallcalent i va amenaçar amb una pota de cabra a la dependenta. Va agafar la caixa enregistradora i la va llençar al terra per intentar emportar-se'n els diners. Tot seguit va sostreure la bossa de mà a la dependenta i es va adreçar a una sala magatzem on intentava cercar més diners i objectes de valor.

La dependenta va poder sortir de l'establiment i alertar dels fets. Ràpidament una patrulla de mossos va arribar al lloc i va poder detenir l'agressora quan encara es trobava a l'interior. A sobre portava un moneder, diners i un mòbil, tots sostrets a la botiga. La dona va quedar detinguda com a presumpte autora d'un robatori amb violència i intimidació.

Per altra banda dissabte es va produir un altre detingut per dos robatoris violents. Passades les 20 hores un home va amenaçar amb un ganivet la dependenta d'una botiga del Passeig de Ronda. L'home, encaputxat i amb un tapaboques, va aconseguir els bitllets de la caixa i un mòbil i abans de marxar va tornar a amenaçar la dependenta. 

Es dona la circumstància que en aquella franja horària hi havia un dispositiu de prevenció arran un robatori violent que s'havia produït la matinada anterior en un hotel proper. Un home amenaçant la recepcionista amb una xeringa es va importar diners i un telèfon mòbil.

Els agents no uniformats van rebre l'avís d'aquest nou robatori i la descripció del presumpte autor coincidiria amb la persona que estaven cercant.  Poc després el van localitzar a l'inici del carrer Camp de Mart i, un cop identificat li van localitzar diners en metàl·lic, un ganivet i el mòbil que acabava de sostreure. Davant els fets va quedar detingut com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

Els dos detinguts, ambdós amb nombrosos antecedents, han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking