SEGRE

Reclamen que es pugui demanar veure el físio a tots els CAP

Un CAP de Lleida ciutat.

Un CAP de Lleida ciutat.Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha reelegit el lleidatà Ramón Aiguadé com a degà de l’entitat per als propers quatre anys. La seua candidatura Ara Fisioteràpia va ser l’única que es va presentar. Aiguadé va remarcar que “repetim mandat amb una Junta de Govern renovada per desenvolupar projectes comuns en benefici de la nostra professió, el Col·legi i la societat” i que “aporta l’equilibri i el coneixement necessari per aconseguir els objectius que ens marquem per a la nostra professió”.

Un dels més importants és “aconseguir la definitiva incorporació de la fisioteràpia a tots els nivells del sistema de salut pública, pel qual tenim el compromís del Govern”. A Catalunya hi ha 12.000 fisioterapeutes, 700 d’ells actius a Lleida, i fonts de l’organització van assenyalar que “volem que els pacients puguin demanar cita al CAP directament amb el fisioterapeuta sense haver de passar pel filtre del metge”. Actualment, des de l’aplicació La Meva Salut, es pot demanar visita per al metge de família o la infermera.

La nova Junta de Govern del Col·legi la formen dotze professionals, sis dones i sis homes, que tenen com a principal objectiu continuar reforçant el paper de la fisioteràpia en el conjunt del sistema de salut, perquè els fisioterapeutes puguin desenvolupar la seua feina en el millor context possible.

tracking