SEGRE

TRÀNSIT DELICTE VIARI

Causa un accident a l'anar en sentit contrari i en estat ebri al passeig de Ronda de Lleida

Un control de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un control de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment aquest dijous a la matinada un conductor que va quadruplicar la taxa d’alcoholèmia i va causar un accident a passeig de Ronda per circular en contradirecció. Els fets van tenir lloc a les 2.50 hores en una de les principals vies de la ciutat, que està separada per una mitjana. Els agents van comprovar que un turisme que anava en sentit contrari va xocar frontalment contra un altre cotxe que circulava correctament. Una dona va resultar ferida lleu.

El conductor que va causar el sinistre presentava simptomatologia compatible amb la ingesta d’alcohol. Va ser sotmès al test, que va donar sengles resultats positius d’1,07 mg/l i 1,06 mg/l. Els urbans van denunciar penalment el conductor per un delicte viari. D’altra banda, la Urbana també va imputar ahir a la matinada un conductor que tenia el carnet retirat per ordre judicial.

Val a recordar que els Mossos van detenir diumenge a l’autovia a Cervera un conductor begut que anava en sentit contrari i dimarts un camioner que anava drogat i va circular temeràriament per l’A-2 a Bell-lloc.

tracking