SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Condemnat per un robatori violent a l'Eix Comercial de Lleida

L'Audiència fixa un any i nou mesos de presó amb l'agreujant de reincidència || Va amenaçar el dependent amb una navalla

Vista de la seu dels jutjats de Lleida, al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home acusat d’un robatori amb violència i intimidació en una botiga de l’Eix Comercial i li aplica l’agreujant de reincidència, a l’acumular antecedents per fets similars. Confirma la pena imposada pel jutjat penal 1 de Lleida a una pena de presó d’un any i nou mesos. Segons la sentència, els fets van tenir lloc l’octubre del 2019 quan l’acusat va entrar en una botiga situada a la plaça de la Sal de Lleida i es va emportar unes bosses.

El tribunal rebutja el recurs presentat per la defensa i dona plena credibilitat a la declaració del denunciant, treballador de l’establiment, que va declarar que havia vist l’acusat, a través de les càmeres de seguretat, com intentava obrir la caixa i, al no poder aconseguir-ho, sortir de la botiga amb unes bosses. En aquell moment, el denunciant va sortir al seu darrere i l’acusat el va amenaçar amb una navalla mentre li deia que si el perseguia el mataria.

L’Audiència avala que els agents van poder identificar el sospitós a través de les càmeres de seguretat i també destaca que els urbans van declarar que l’acusat els va amenaçar amb una navalla quan anava ser detingut per aquests fets. La sentència assenyala que es tracta d’un robatori amb violència i intimidació amb ús d’instrument perillós ja que l’acusat va utilitzar la navalla per assegurar-se la fugida.

tracking