SEGRE

CONSUM INICIATIVES

Impuls al comerç local i reforç de la Urbana per la campanya de Nadal

Més control per prevenir robatoris

La regidora Gispert i representants del comerç local, al costat d’un dels anuncis de la campanya.

La regidora Gispert i representants del comerç local, al costat d’un dels anuncis de la campanya.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha iniciat una campanya publicitària per potenciar el comerç local durant les festes de Nadal i Reis amb el lema “El secret dels Reis Mags és que tenen l’ajuda del comerç local. Lleida, 1.543 comerços al servei dels Reis d’Orient”. També s’aplicarà en un model de carta als Reis que els nens podran trobar en botigues, centres cívics, les regidories de Comerç i Participació, la Paeria, els col·legis, les escoles bressol i Cucalòcum.

La campanya ha estat creada per l’empresa Cactusoup. L’edil de Comerç, Marta Gispert, va dir que “hem buscat una creativitat innovadora, dinàmica i que estimuli un consum sostenible i positiu”. D’altra banda, la Guàrdia Urbana reforçarà el servei durant aquestes dates amb quatre agents al matí i amb vuit agents i dos comandaments a la tarda.

Patrullaran per l’Eix Comercial, la Zona Alta i el seu entorn, i se centraran també en la rotonda de l’avinguda Miquel Batllori i l’encreuament de passeig de Ronda amb Bisbe Irurita. Els dissabtes, sempre que sigui possible, hi haurà patrulles a peu per Balàfia, la Bordeta, Pardinyes, Magraners i Secà de Sant Pere. Al costat dels Mossos d’Esquadra, augmentarà la vigilància de les zones comercials i mercadillos, especialment en horari de tancament al públic al migdia, i vigilarà també el repartiment de paqueteria.

L’objectiu és prevenir furts i robatoris a l’interior de vehicles, dins d’establiments o estrebades als vianants. Així mateix, la Paeria aconsella utilitzar el transport públic durant la campanya nadalenca, de manera que reforçarà les línies de bus L-1 i L-20 els dies de previsió de més afluència comercial i sol·licita a l’Agrupació Provincial d’Autotaxis de Lleida la possibilitat d’augmentar la flota en aquelles jornades. A més a més, està previst un control especial d’estacionaments en doble fila, cantonades i zones de càrrega i descàrrega, així com de la venda ambulant no autoritzada.

tracking