SEGRE

L'alcalde de Lleida i el president del Secà es veuen demà per concloure la polèmica

José Carreiro, en el moment de la seva intervenció a la manifestació contra la Paeria

José Carreiro, en el moment de la seva intervenció a la manifestació contra la PaeriaJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde, Miquel Pueyo, es reunirà demà amb el president de l’associació de veïns del Secà, José Carreiro, per primera vegada després de les declaracions que aquest últim va fer durant la manifestació contra la Paeria del passat dia 12, quan va instar a “treure les rates que hi ha a l’ajuntament”.

Una afirmació que va provocar que l’alcalde enviés una carta a la junta de l’entitat demanant que condemnés aquestes paraules i afirmant que, fins que no ho fes, el govern municipal trencava relacions amb l’associació. No obstant, la junta va donar suport de forma unànime a Carreiro, que va remarcar que l’endemà de fer les declaracions “em vaig disculpar públicament i vaig reconèixer que em vaig equivocar” i que també va rebre el suport de les associacions de Pardinyes, la Bordeta i Grealó i a Quatre Pilans.

Carreiro va dir ahir que “la nostra meta és trobar un consens i entesa amb l’ajuntament i així l’hi transmetré a l’alcalde”. Va afegir que per a ell “la polèmica per aquestes paraules ja està tancada, hem de girar full i treballar en el millor per al barri”.

tracking