SEGRE

Surt enfadat de la comissaria de la Urbana de Lleida i causa danys a tres vehicles de l'aparcament

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home va anar dilluns a la nit a comissaria per uns objectes decomissats i va acabar detingut per causar danys a diversos vehicles de la Guàrdia Urbana al no poder recuperar-los. Els fets van tenir lloc cap a les 23.00 hores, quan un individu es va personar en dependències policials per fer una consulta sobre uns objectes que li havien decomissat durant la tarda. Al comunicar-li els agents que havia de tornar l’endemà, l’home se’n va anar “molt molest” i “renegant”.

Una vegada ja era a l’interior de la comissaria, a la zona de l’aparcament, els agents que custodiaven la comissaria van observar a través de les càmeres de seguretat que l’individu estava donant cops a tres vehicles aparcats. Els urbans van sortir per aturar-lo i van observar els desperfectes causats als cotxes. Van procedir a l’arrest d’aquest home, de 42 anys, per un delicte de danys.

Segons assenyalen les dades del portal estadístic de criminalitat del ministeri de l’Interior, l’any passat les forces i cossos de seguretat van instruir un total de 2.162 denúncies per delictes de danys a les comarques lleidatanes, la qual cosa representa un augment 14,5% respecte al 2020, i per sota de les denúncies registrades el 2019, amb un total de 2.280.

El mes d’octubre passat, la Guàrdia Urbana va detenir un home acusat de causar danys a dos cotxes estacionats a l’avinguda Prat de la Riba de Lleida. Testimonis van veure com un ciutadà clavava puntades de peu i cops als retrovisors dels dos vehicles. Així mateix, el maig passat, un altre individu va ser detingut per causar aldarulls i danys en un bar de la plaça de les Missions, on va acabar agredint els agents.

tracking