SEGRE

TRADICIONS NADAL

El Mercat de Santa Llúcia de Lleida, a la plaça Sant Francesc

Des d'aquest dissabte i fins a la nit de Nadal

El nou os de Nadal ubicat a l’avinguda Francesc Macià.

El nou os de Nadal ubicat a l’avinguda Francesc Macià.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ultima els detalls per a l’inici de les diferents edicions dels mercadillos de Nadal. La novetat d’aquest any és que el tradicional Mercat de Santa Llúcia, d’arbres de Nadal, figures de pessebre i elements nadalencs es trasllada a la plaça Sant Francesc des d’aquest dissabte i fins al 24 de desembre. L’any passat era vora l’IEI, però unes obres han obligat a canviar la ubicació.

Una altra novetat és que un dels ornaments nadalencs de la ciutat és un os que s’ha ubicat a l’avinguda Francesc Macià. El dijous dia 15 es donarà el tret de sortida al Mercat de Nadal, que s’ubicarà a la Catedral i la plaça Vila de Foix fins al dia 5 de gener, amb vint-i-cinc parades. A més, aquest primer cap de setmana de mes hi haurà l’habitual edició del Mercat de l’Hort, a la plaça Sant Joan dissabte, i el Mercat de Rambla Ferran, diumenge.

Durant el mes de desembre, l’àrea de Mercats de la regidoria de Consum ha previst a més altres edicions nadalenques d’aquests dos mercats. El de l’Hort serà els dies 17 i 18 i el de rambla Ferran és possible que es repeteixi el dia 18. Així mateix, el dia 8, festivitat per la Puríssima, hi haurà mercadillo al Camp d’Esports.

tracking