SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIES

Condemnat a vuit mesos de presó per robar un maletí al CAP Eixample

El va agafar a la distracció en una consulta i la càmera de seguretat el va gravar || L'Audiència imposa una indemnització de 610 euros per a la doctora propietària

Vista de la façana del CAP Eixample de Lleida, situat a l’avinguda Balmes.

Vista de la façana del CAP Eixample de Lleida, situat a l’avinguda Balmes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home a vuit mesos de presó i a pagar una indemnització de 610 euros per robar-li a una doctora del CAP Eixample el maletí. La sentència, que desestima el recurs presentat i confirma la condemna dictada pel jutjat penal 1 de Lleida, considera provat que el condemnat, l’agost del 2019, va anar al CAP situat a l’avinguda Balmes de la capital del Segrià i va robar a la distracció el maletí d’una doctora. Segons l’escrit del tribunal, la declaració de la víctima i els enregistraments de la càmera de seguretat del centre mèdic confirmen l’autoria dels fets.

En els enregistraments, s’observa com l’acusat surt del CAP portant el maletí robat. Per la seua part, la víctima va explicar al judici que habitualment comparteix consulta amb una altra doctora i que el dia dels fets, quan va entrar al despatx a la recerca del maletí, es va adonar que no hi era. Va relatar que en aquell moment hi havia a la consulta l’altra doctora atenent l’acusat.

La companya, en qualitat de testimoni, va explicar al tribunal que va sortir un moment de la consulta per entregar uns papers i va deixar la porta sense tancar. Segons la seua versió, al tornar es va trobar el processat al passadís i, encara que no tenia cita, el va fer entrar per atendre’l. Va ser llavors quan va entrar la víctima i es va adonar que no hi havia el maletí.

Amb tot això, l’Audiència conclou que “l’acusat va aprofitar el temps en què la doctora va sortir del despatx per apoderar-se del maletí, que va ocultar momentàniament en algun lloc per no ser descobert i més tard marxar”. A més de condemnar-lo a vuit mesos de presó per un delicte de furt, li imposa el pagament d’una indemnització d’un total de 610,62 euros per a la propietària del maletí pels perjudicis soferts.

Robatori en un centre mèdic

Els Mossos d’Esquadra van detenir a començaments del mes d’octubre passat tres homes, de dinou, vint-i-dos i vint-i-sis anys, acusats d’intentar robar, en un centre mèdic de l’avinguda Alacant, a Cappont, escalant per la façana. Van ser arrestats per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Un ciutadà va alertar els Mossos d’Esquadra de la presència de tres homes que a les dos de la matinada estaven robant en un centre de fisioteràpia. Un individu va pujar per la façana ajudat per dos persones més, encara que finalment no van aconseguir entrar-hi.

tracking