SEGRE

Un ferit crític per cremades en un incendi en un pis de Lleida

Aquest dijous a la nit, a la desena planta d’un edifici de Ronda, que va obligar a tallar la via || Un home de 37 anys traslladat finalment al Vall d'Hebron

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi en un pis d’un edifici del passeig de Ronda de Lleida va provocar aquest dijous a la nit un ferit crític per cremades i va tallar al trànsit un dels sentits d’aquesta cèntrica via de la capital del Segrià. Cap a les deu de la nit, diversos veïns del número 76 de Ronda, entre els carrers Segrià i Vallcalent, van trucar als Bombers al detectar com sortia una gran flamarada per la finestra d’un pis de la desena planta, que va provocar una gran fumarada a la planta superior i als edificis de l’entorn.

Fins a quatre vehicles de Bombers es van desplaçar al lloc, a més de nombrosos efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies. Quan els bombers van poder accedir al pis es van trobar al vestíbul, molt a prop de la porta d’entrada, una persona a terra afectada per la inhalació de fum.

Segons va informar el Servei d’Emergències Mèdiques, es tractaria d’un home de 37 anys, que va ser evacuat immediatament a l’hospital Arnau de Vilanova en estat crític i des de l'hospital lleidatà va ser evacuat finalment al Vall d'Hebron de Barcelona per la gravetat de les seues ferides, segons ha pogut saber SEGRE. La Guàrdia Urbana va comunicar que no va caldre desallotjar els veïns de l’immoble, molts dels quals van seguir les operacions provocades pel foc des dels balcons i finestres. Això sí, el succés va provocar que alguns dels veïns sortissin dels seus habitatges de pressa i corrents, molts dels quals en sabatilles i xancletes.

Un sentit de Ronda tallat

Per facilitar el treball dels Bombers, els efectius policials van tallar el trànsit de Ronda en sentit a la plaça Europa entre els carrers Segrià i Vallcalent, tot i que no es van produir alteracions de circulació destacables atesa l’hora avançada. De fet, a l’hora del tancament d’aquesta edició continuaven treballant a l’edifici per donar per extingit totalment el foc i investigar les causes de l’incendi que, segons van apuntar fonts policials, podria haver estat provocat per un curtcircuit.

Un ferit greu en un incendi en un pis de Lleida

Un ferit greu en un incendi en un pis de LleidaJORDI ECHEVARRIA

tracking