SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per obligar una jove a fer-li una fel·lació a Cappont

L'acusat, de 19 anys, diu que va ser consentit per la víctima, de la mateixa edat

Vista exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de divendres passat un jove de 19 anys acusat d’obligar una noia de la mateixa edat a fer-li una fel·lació en un portal de l’avinguda de les Garrigues del barri de Cappont. Els fets van ocórrer a les 5.40 hores de la matinada quan els dos joves, segons fonts properes al cas, van mantenir relacions en un portal ubicat prop d’un local nocturn d’aquesta zona de Cappont. Segons la denunciant, en un moment donat el jove la va obligar a fer-li una fel·lació malgrat que ella va dir que no volia fer-ho.

Aquesta versió dels fets va ser negada pel sospitós, que va assegurar que les relacions van ser a tota hora consentides i va facilitar als agents el buidatge del seu telèfon mòbil per ajudar en la investigació. El denunciat va ser detingut pels Mossos d’Esquadra i portat a comissaria per poder aclarir els fets. Ahir va ser posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia a Lleida, que va decretar-ne la llibertat provisional fins que s’hagi resolt judicialment el cas.

Cal recordar que el passat dia 12 de gener van arrestar un veí de Balaguer de 22 anys acusat de violar una nena de dotze anys a Bellpuig. En aquell cas, el jutge de guàrdia de Cervera va decretar l’ingrés a presó provisional. L’any passat les denúncies per delictes sexuals es van disparar un 14 per cent a les comarques lleidatanes, amb disset casos coneguts al mes, és a dir, un cada dos dies.

Arrestat per pegar a la seua parella, que va requerir assistència mèdica

Un home va ser arrestat ahir a la matinada per la Guàrdia Urbana acusat d’agredir la seua parella a l’habitatge familiar, situat a l’avinguda Pius XII de Lleida. La Policia Local va rebre l’avís cap a dos quarts de set del matí i la dona va requerir assistència sanitària a causa de les ferides que presentava. Al lloc dels fets també hi havia dos fills de la mateixa parella, menors d’edat.

L’home, que en un primer moment va demanar que se li apliqués l’habeas corpus, va ser arrestat per un delicte de maltractament en l’àmbit familiar.

tracking