SEGRE

Edificis molt coneguts de Lleida porten anys al mercat sense comprador

L’antic hotel Ilerda, que tenia un centenar d’habitacions, està a la venda des de fa com a mínim mitja dotzena d’anys.

L’antic hotel Ilerda, que tenia un centenar d’habitacions, està a la venda des de fa com a mínim mitja dotzena d’anys.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El patrimoni de fons i bancs inclou immobles a Lleida que en el seu dia van ser rellevants i que estan buits des de fa temps i, alguns, notablement deteriorats. Un és l’antic hotel Ilerda al costat de l’LL-11 a Lleida ciutat, que Haya Inmobiliaria ven per 780.000 euros. Paradoxalment, són 200.000 euros més que els que costava fa sis anys, malgrat no haver-se traspassat i que el seu estat ha empitjorat.

En aquest cas, més que l’edifici per si mateix, el valor pot venir determinat pel desenvolupament del pla urbanístic previst en aquesta zona. En canvi, en aquest mateix període el preu de les naus de l’antiga Joyco i General de Confiteria d’Alcarràs sí que ha baixat significativament, al passar d’1,8 milions als 1,4 que anuncia també Haya. Ja porta més de quinze anys en desús després que Joyco tanqués el 2005.

Aquesta cartera immobiliària també inclou altres edificis antics que es venen directament com a solar, com un de quatre plantes al carrer del Nord 43 de Lleida, per 554.000 euros, o bé per rehabilitar-los o mantenir els actuals habitatges, com un altre amb vint pisos al mateix carrer Nord que està en venda per 731.000 euros. Aquesta mena d’immobles té com a principals compradors grans empreses, que a més compten amb possibilitats de forçar una rebaixa davant la falta de competència.

Més informacióLes immobiliàries que comercialitzen pisos en mans de fons d’inversió i entitats bancàries tenen a la venda a les comarques de Lleida desenes d’habitatges que estan okupats

tracking