SEGRE

SERVEIS SUBMINISTRAMENTS

Veïns i negocis de Prat de la Riba, set hores sense llum

Per una incidència en un transformador a Riu Éssera || Va afectar 358 pisos i locals i va inutilitzar els semàfors de quatre cruïlles

Un dels establiments hotelers que van estar hores sense llum.

Un dels establiments hotelers que van estar hores sense llum.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una incidència en un transformador del carrer Riu Éssera va deixar aquest dilluns sense llum fins a set hores alguns veïns i negocis de l’avinguda Prat de la Riba. Així mateix, va afectar el subministrament dels semàfors dels encreuaments d’aquest carrer amb Onofre Cerveró, Paer Casanovas, Pi i Margall i Príncep de Viana, i agents de la Guàrdia Urbana van haver de regular el trànsit, al ser una de les artèries amb més circulació de la ciutat. Els Bombers van ser alertats a les 11.40 hores d’un foc en un transformador elèctric al carrer Riu Éssera.

Al lloc va acudir una dotació, que va comprovar que s’havia cremat el quadre de maniobres de seguretat. La companyia Endesa va detallar que la incidència va afectar 358 clients. Va explicar que van anar connectant i desconnectant la línia per delimitar la incidència i va afegir que van instal·lar un grup electrogen perquè tothom recuperés el servei.

Titulars d’establiments hotelers i comerços afectats van indicar que cap a les 18.00 h van tornar a tenir llum. Van lamentar que a causa de la incidència es va veure afectada seriosament la seua activitat, al quedar-se sense llum ni calefacció, i van apuntar que alguns locals fins i tot van tancar. En canvi, d’altres van indicar que només es van quedar sense subministrament uns minuts o bé no es van veure afectats.

Un urbà regulant el trànsit ahir a Prat de la Riba.

Un urbà regulant el trànsit ahir a Prat de la Riba.

tracking