SEGRE

MEDI AMBIENT RECICLATGE

Vuit contenidors d'orgànica amb xip per a Ciutat Jardí

Pueyo i Postius, inspeccionant el nou contenidor.

Pueyo i Postius, inspeccionant el nou contenidor.MARIO GASCÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha començat a instal·lar a Ciutat Jardí vuit contenidors per a les escombraries orgàniques, que s’obren amb un xip, per millorar el sistema de recollida porta a porta als edificis plurifamiliars de la zona. Els veïns d’aquests blocs havien reclamat els contenidors al tenir els punts de recollida allunyats i problemes d’espai per emmagatzemar aquests residus. Els contenidors tenen una boca de petita mida perquè només s’hi puguin introduir les bosses compostables d’orgànica.

Durant un mes estaran oberts, mentre es reparteixen els clauers amb el xip (dos per habitatge). Després, estaran tancats i cada veí l’haurà d’obrir amb el seu xip. L’alcalde, Miquel Pueyo, va destacar la implicació de Ciutat Jardí amb el porta a porta, que es va iniciar en aquest barri i a Vila Montcada a finals del 2018, i va detallar que han aconseguit un percentatge de reciclatge del 89%.

Va remarcar que els veïns de les cases unifamiliars hauran de continuar traient el cubell de la brossa orgànica al carrer els dies assignats.

tracking