SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Adjudicades per 42,7 milions les obres del nou edifici de consultes externes de l'Arnau de Lleida

El CatSalut les concedeix a la unió temporal d'empreses formada per Comsa i Dominion Industry || Es construirà de forma industrialitzada vora l''Arnauet' i ocuparà part de l'aparcament en superfície

El nou edifici de consultes externes de l’Arnau de Vilanova ocuparà part del pàrquing en superfície.

El nou edifici de consultes externes de l’Arnau de Vilanova ocuparà part del pàrquing en superfície.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha adjudicat per 42.760.231,37 euros, IVA inclòs, la redacció del projecte i l’execució de les obres del nou edifici de consultes externes de l’Arnau de Vilanova, previst al costat de l’immoble que es va aixecar durant la pandèmia, conegut com a Arnauet. L’adjudicatària és la unió temporal d’empreses formada per Comsa; Dominion Industry, Infraestructures SL i Comsa Instalaciones y Sistemas Industriales, que va obtenir la puntuació més alta de les sis ofertes que van optar a la licitació. L’ICS preveia que les obres poguessin començar aquest mes i que acabessin a finals d’any.

El nou immoble es construirà de forma industrialitzada, com va fer-se amb l’Arnauet, ocuparà part de l’actual pàrquing de superfície de l’hospital i generarà una nova entrada per l’avinguda Pinyana. Segons l’avantprojecte, tindrà una superfície total construïda de 19.041 metres quadrats, distribuïda entre planta baixa i quatre pisos. Tindrà un accés per l’avinguda Pinyana en planta baixa i un altre a primera planta, a la cota de l’accés principal actual.

A la planta primera està previst ubicar consultes de Pediatria i Endocrinologia; a la segona, d’Oncologia, Digestiu, Reumatologia, Ferida Crònica i Ginecologia; i a la tercera, de Dermatologia, Hematologia, Medicina Interna, Unitat de Mama i Genètica. D’aquesta manera, es podran alliberar espais de l’actual edifici principal, on ara hi ha 123 consultes, 31 gabinets i tres hospitals de dia. Totes les consultes i l’activitat d’hospital de dia es concentrarà tant en aquest equipament com a l’Arnauet.

Cada dia acudeixen unes 1.960 persones a l’àrea ambulatòria de l’Arnau.A més, l’ICS ha tret a concurs la instal·lació i ús en règim de lloguer durant dos anys d’un edifici prefabricat al costat de l’hospital per traslladar temporalment les consultes i serveis afectats per les obres de nou bloc quirúrgic i també les d’adequació de l’espai de l’equip PET-TAC. Estarà situat a la part central de la plaça davant de la façana principal de l’Arnau i el pressupost de licitació és d’1.440.000 euros.

tracking