SEGRE

Detenen una lladre reincident per un robatori en un comerç del carrer Pi i Margall de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dimecres una dona de 30 anys per un delicte de robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc a les 20:00 hores, quan una patrulla es va desplaçar a un comerç del carrer Pi i Margall arran de l’avís que una dona hauria comès un robatori amb violència. Un cop els agents van arribar al lloc van contactar amb la persona que els havia avisat, la víctima, que els va explicar que havia vist com una dona volia sortir de la botiga amb una bossa plena d’objectes sense passar per caixa. La víctima va aconseguir agafar-li la bossa d’una de les anses però en aquell moment la dona va intentar agafar unes tisores de l’interior de la bossa i la víctima es va espantar, moment en que la dona va aprofitar per marxar de la botiga amb els objectes furtats.

La víctima, de 27 anys, va facilitar la descripció acurada de l’autora dels fets a la dotació. Així, els agents van identificar ràpidament la dona, ja que havia estat implicada en moltes actuacions policials. La policia va localitzar l’autora del robatori, K. E. A. de 30 anys, al carrer Companyia, lloc on van procedir a detenir-la per un delicte de robatori amb violència.

tracking