SEGRE

LOTERIA PREMIS

Lleida, agraciada amb un milió d'euros en el sorteig de l'Euromilions

Imatge d'arxiu de bitllets, un premi de la Loteria

Imatge d'arxiu de bitllets, un premi de la Loteria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida allarga la seua sort i ahir va ser agraciada amb un milió d’euros en el sorteig de l’Euromilions. El bitllet guanyador, un dels divuit premis milionaris a tot Espanya, va ser validat al despatx receptor número 47.040, a l’estanc ubicat en el número 11 del carrer Mariola de la capital del Segrià.

Així mateix, el sorteig d’ahir va deixar un guanyador de segona categoria, que es va emportar un premi de 200.626 euros. Al no haver-hi guanyadors de primera categoria, s’incrementa a més el pot que es posarà en joc en el pròxim sorteig, per la qual cosa un únic guanyador de primera categoria podria guanyar dimarts un premi de 36 milions.

El passat 17 de gener, Anglesola va tenir la mateixa sort i també va ser agraciada amb un milió d’euros en el mateix sorteig. Alcarràs va obrir l’any amb esplendor i el 2 de gener va entregar un premi de 14,2 milions en el primer sorteig de la grossa de la Primitiva. Una setmana més tard va vendre dos dècims premiats amb el segon premi de la Loteria del Nen, dotats amb 75.000 euros cada un més uns altres 20 a l’acabar amb un número del reintegrament.

tracking