SEGRE

INCIVISME EXPEDIENT

Una dona insulta i agredeix dos urbans a l'interior de la comissaria de Lleida

Va ocórrer la matinada d'ahir i va ser denunciada per desobediència || Minuts abans un vigilant de seguretat l'havia fet fora del CUAP per vexar sanitaris

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Urbana.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va denunciar la matinada d’ahir una ciutadana per insultar i intentar agredir els agents que hi havia a comissaria. La dona va ser multada per una falta de respecte i desobediència als agents de l’autoritat. Fins i tot en va arribar a agredir dos lleument.

Es dona la circumstància que minuts abans havia causat un altre aldarull al CUAP de Prat de la Riba. El vigilant de seguretat es va veure obligat a fer-la fora perquè es va posar a cridar i insultar els sanitaris del centre i d’una ambulància que l’havien traslladat allà. Pel que sembla, la dona es trobava sota els efectes de les begudes alcohòliques, la qual cosa va provocar el seu estat d’alteració.

D’altra banda, la Policia Local va arrestar dijous un home de 31 anys que estava escapat de la justícia. L’actuació va tenir lloc a les 8.45 hores, quan una patrulla va identificar un individu als Camps Elisis arran d’una actuació policial. Els agents van comprovar que l’home tenia una ordre vigent de detenció emesa pel jutjat d’Instrucció 2 de Balaguer, per la qual cosa van procedir al seu arrest.

En una altra actuació policial, un conductor de 37 anys va ser denunciat penalment per un delicte de falsificació de document públic després de comprovar que l’adhesiu de la ITV era fals.

Va ocórrer dijous al migdia a l’avinguda Victoriano Muñoz, a Cappont. Així mateix, una conductora de 58 anys va ser imputada dijous a Balàfia al marcar una taxa de 0,60 mg/l en el test d’alcoholèmia després de xocar contra dos cotxes estacionats quan intentava aparcar al carrer Garraf.

Detingut per negar-se a marxar d’un hotel

Un home de 53 anys va ser detingut ahir a la matinada per negar-se a abandonar l’hotel Sansi Park, a Alcalde Porqueres. A més, va ser imputat per tràfic de drogues perquè portava heroïna. Va ocórrer cap a les 4.35 hores. Els agents van veure un home amenaçant la recepcionista.

L’empleada va explicar que l’home l’havia insultat, havia llançat tots els documents i que es negava a abandonar l’hotel. Davant d’això, l’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de violació de propietat. A l’escorcollar-lo, li van trobar la droga.

tracking