SEGRE

Detingut un boxejador per pegar a la parella a Lleida

Testimonis el van veure agafant del coll la dona a Cappont

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Urbana.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Urbana.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts a primera hora de la tarda al barri de Cappont un boxejador professional de 31 anys acusat d’agredir la parella. Els fets van tenir lloc cap a les 15.10 hores quan la Policia Local va ser alertada perquè hi havia un home que estava agredint una dona a la intersecció entre els carrers Doctora Castells i Bruc. Pel que sembla, havia agafat la dona pel coll. A l’arribar, els agents es van entrevistar amb els dos implicats. Tots dos presentaven contusions i ferides. La dona va explicar que la seua parella l’havia agredit i que s’havia defensat. L’home va afirmar que era una discussió i no una agressió.

Diversos testimonis van corroborar la versió de la dona, per la qual cosa van procedir a arrestar l’home per un delicte de violència de gènere. Ella va ser denunciada per un delicte de maltractaments ja que l’individu presentava una mossegada a la galta. Els agents van comprovar que l’arrestat era boxejador professional i van incloure aquesta dada al seu informe ja que la dona podria haver patit lesions greus.

D’altra banda, la Urbana va detenir a la tarda al carrer del Dipòsit un home acusat d’assaltar un ciutadà dijous passat. Va ser identificat després que els Mossos els en facilitessin uns printers (fotogrames de càmeres de seguretat). L’arrestat suposadament havia utilitzat les targetes que va sostreure a la víctima. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un robatori amb violència. En un altre ordre, juntament amb el SEM van atendre un home que va caure a la rambla d’Aragó.

tracking