SEGRE

L'institut Joan Oró de Lleida compleix cinquanta anys en ple centenari del científic

L’alumna Martina Solano dissenya la nova imatge corporativa

Institut Joan Oró

Institut Joan Oró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’institut Joan Oró de Lleida organitzarà al llarg d’aquest any tota mena d’activitats per celebrar el primer mig segle de vida, efemèride que coincideix amb el centenari del naixement del científic lleidatà. Per fer-ho, l’institut organitzarà al llarg d’aquest curs i el vinent tota mena d’activitats que culminaran en un acte central el 21 d’octubre.

El centre ha posat en marxa un concurs entre els alumnes per triar la nova imatge corporativa del centre, el disseny guanyador del qual va ser el de l’alumna de primer d’ESO Martina Solano. Al llarg d’aquest primer trimestre s’hi portaran a terme altres iniciatives, com per exemple el llançament d’un globus a l’espai, així com una gran activitat ludicoesportiva dissenyada pels estudiants del grau mitjà de Guia de Medi Natural i Temps Lliure per als alumnes de les escoles de Primària d’Alcanó i Torrebesses, poblacions en les quals el científic lleidatà té les seues arrels, segons va informar el mateix institut. Aquestes activitats aniran en paral·lel a les que s’organitzen des de la Generalitat per commemorar el centenari del naixement del científic, ja que el 2023 és l’Any Oró.

D’altra banda, el centre va informar que a l’acte del dia 21 d’octubre assistiran autoritats del món educatiu i científic per retre homenatge a Oró i també es mostraran imatges històriques del científic així com dels primers anys de l’institut i la seua evolució amb el pas del temps. Per fer-ho, el centre ha instat que alumnes, exalumnes i docents els enviïn fotografies del seu pas per l’institut.

tracking