SEGRE

ENTITATS EQUIPAMENTS

La FAV insta l'ajuntament a rehabilitar el seu local social

El president diu que “no compleix les condicions per ser seu veïnal” || Se n'ha restaurat la façana, però no l'interior

La seu de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV), a la plaça Sant Llorenç ahir al migdia.

La seu de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV), a la plaça Sant Llorenç ahir al migdia.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAV Lleida), Toni Baró, va reclamar ahir a l’equip de govern que porti a terme la rehabilitació del local social, ja que “no compleix les condicions mínimes per ser la seu de la federació de veïns”. La seu es troba al número 1 de la plaça Sant Llorenç, en un edifici de titularitat municipal del Centre Històric. Baró assegura que “des del 2015 que tenim pendent la rehabilitació del local social perquè l’interior està molt deteriorat i antiquat”.

En aquest sentit, el president de la FAV va recordar que “fa anys es va restaurar la façana de l’immoble perquè va caure runa però es va decidir no fer res a l’interior i així estem des d’aleshores, per la qual cosa actualment tots teletreballem per evitar tenir un ensurt”. Baró va afegir en aquest sentit que “perquè la gent es faci una idea de les instal·lacions que tenim, l’altre dia ens van saltar els ploms per tenir connectat un ordinador, la llum i poc més. Qualsevol dia ens poden clausurar el local pel mal estat estructural”.

Per tot plegat, el president va demanar “per enèsima vegada” a la Paeria la rehabilitació de la seu de la FAV “com més aviat millor”.

tracking