SEGRE

Llibertat amb càrrecs per als sis membres d'Arran detinguts ahir a Lleida

Un moment de la concentració d'ahir dimecres davant la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.

Un moment de la concentració d'ahir dimecres davant la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.Gerard Hoyas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sis militants de l’organització juvenil Arran detinguts ahir a les comarques lleidatanes han estat posats en llibertat amb càrrecs aquest dijous al migdia. Han sortit del jutjat de Lleida davant una vintena de persones que les esperaven a fora.

Tal i com ha publicat SEGRE, els arrestats serien veïns de les comarques del Pla d’Urgell i l’Urgell i van ser traslladats ahir a la comissaria de la Policia Nacional a Lleida. Fonts de la Policia Nacional van explicar a SEGRE que l’operació formava part d’una investigació oberta per delictes de danys i d’alteració de l’ordre públic i no es preveuen més detencions. Així, i segons Europa Press, entre les accions que se’ls atribueixen als arrestats consten actes de boicot en vies del tren, pintades o la crema d’un exemplar de la Constitució al costat de la bandera espanyola.

D'altra banda, segons Alerta Solidària, la policia espanyola feia un any que investigava els sis militants d'Arran detinguts aquest dimecres a Lleida, tot i que les detencions es van produir "sense previ avís" i "sense haver-los notificat prèviament que tenien un procés judicial obert".

tracking