SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Xavi Palau demana el vot del centredreta per ser l'alternativa a ERC i el PSC a Lleida

L'alcaldable del PP insta a “no malgastar vots” per poder guanyar || Promet un xec anual de mil euros per a les famílies amb fills fins que compleixin 3 anys

Alejandro Fernández i Xavi Palau, amb una bandera de Lleida abans de començar l’acte ahir a la Llotja.

Alejandro Fernández i Xavi Palau, amb una bandera de Lleida abans de començar l’acte ahir a la Llotja.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El PP de Lleida va presentar ahir de forma oficial el seu candidat per a les eleccions municipals de maig, el seu actual portaveu a la Paeria, Xavi Palau, que va demanar “no malgastar ni un vot del centredreta” per “no quedar-nos a les portes de l’èxit, que és governar Lleida”. Així ho va assegurar en un acte celebrat al palau de congressos de la Llotja al qual van assistir més de 250 persones i entre les quals hi havia el líder del PP de Catalunya, Alejandro Fernández. En la seua intervenció, Palau es va presentar com l’alternativa “als companys de Pueyo” i al PSC, advertint que “no podem tornar a caure en l’engany dels socialistes, perquè després que ells governessin quaranta anys van donar pas als independentistes”.

Quant a l’actual govern d’ERC i Junts, l’alcaldable del PP els va acusar “d’haver governat d’esquena als lleidatans” i d’haver convertit Lleida “en la ciutat amiga dels okupes al permetre’ls empadronar-se en habitatges en els quals viuen de forma il·legal”. Per tot això, Palau va dir que la seua principal aposta serà la millora i reforç de la seguretat ciutadana i la neteja, tenir “mà dura” amb les okupacions d’habitatges i dotar de més serveis els barris. “Prohibirem l’empadronament dels okupes i obrirem una oficina per ajudar les seues víctimes i ampliarem el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana”, va assegurar Palau, que va remarcar que el pla de l’estació ha de ser “l’impuls que revitalitzi la rambla Ferran perquè torni a brillar com el centre financer”.

Al seu torn, Palau va anunciar una sèrie de compromisos si aconsegueix l’alcaldia, entre els quals destaquen una reducció dels impostos municipals al mínim legal, municipalitzar els serveis de teleassistència i el servei d’atenció a la dependència i un xec de mil euros a l’any a les famílies que tinguin fills fins que aquests compleixin tres anys. Finalment, Xavi Palau també va dir que pararà l’alberg de Pardinyes, i va assegurar que “si soc alcalde i es fa, dimitiré”.Per la seua part, Alejandro Fernández va assenyalar que Palau “representa la Lleida segura, que respecta la propietat privada, que afavoreix el creixement econòmic i uns carrers nets i que vol ser encara més capital”.

tracking