SEGRE

POLÍTICA PARTITS

La directora de l'Escola del Treball, número 3 de Toni Postius

L'alcaldable de Junts destaca el seu “perfil solvent” en l'educació || Aquest 'fitxatge' se suma al de l'exconsellera Cervera com a 2

Neus Caufapé.

Neus Caufapé.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Lleida, Toni Postius, ha fitxat com a número tres de la llista a la Paeria per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig la directora de l’institut Escola del Treball, Neus Caufapé. Postius va valorar la incorporació i la va qualificar com “una persona amb un perfil solvent, de l’àmbit de l’educació i la docència”. “És una persona amb empenta i que ha suposat un revulsiu a la direcció de l’Escola del Treball, que ha estat reconegut com un dels tres centres d’excel·lència a Catalunya en Formació Professional.” A més, va agrair el “pas valent i decidit de Caufapé per sumar per a la candidatura que encapçalo i amb què volem guanyar les eleccions”. “Aportarà la seua solvència, tarannà i professionalitat a la llista de Junts”, va remarcar.

Caufapé és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i catedràtica de llengua anglesa d’educació Secundària i Formació Professional”. Així mateix, dirigeix l’Escola del Treball des de l’any 2006, és membre des del 2011 del comitè executiu de la xarxa europea que agrupa centres d’FP de deu països europeus i ha coordinat diverses associacions estratègiques Erasmus+ en països europeus. El de Caufapé és el segon nom que transcendeix de la llista de Postius, després del de Violant Cervera, exconsellera de Drets Socials, que serà la número dos, tal com va avançar aquest diari.

Així mateix, no repetirà Paco Cerdà, actual cinquè tinent d’alcalde i que als anteriors comicis va ocupar el número tres. Pel que fa als regidors Marta Gispert i Joan Ramon Castro, tenen difícil la continuïtat. D’aquesta manera, la llista de Junts patirà una substancial renovació respecte a la de les eleccions del 2019.

Aleshores va ser número dos Anna Campos, que va deixar la Paeria el març del 2021, i Sergio González, que va ser el sis, va passar al grup mixt el 2020 i ara milita al PP.

tracking