SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Fèlix Larrosa fitxa de 3 el director de l'entitat social Prosec, Carlos Enjuanes

Carlos Enjuanes fa 14 anys que és al capdavant d'aquesta associació d'ajuda a col·lectius en risc d'exclusió || Assumeix l'àrea social

Imatge de Carlos Enjuanes, coordinador general de Prosec.

Imatge de Carlos Enjuanes, coordinador general de Prosec.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director de l’entitat social Prosec, Carlos Enjuanes, serà el número tres de Fèlix Larrosa a la llista del PSC a les municipals, segons ha pogut saber aquest diari. Enjuanes porta més de dos dècades vinculat a aquesta associació sense ànim de lucre, que se centra en l’atenció a persones, especialment nens i joves, vulnerables, en l’àmbit social, educatiu, formatiu i laboral. Va començar com a formador i, després de passar per diversos càrrecs centrats en el desenvolupament d’activitats educatives, va assumir el lloc de coordinador general de l’entitat el 2009, que manté des d’aleshores.

En els últims anys ha dut a terme diversos projectes de formació laboral amb la Generalitat i a nivell local ha col·laborat en programes d’integració de joves i persones grans, així com d’altres principalment al Centre Històric. És diplomat en Relacions Laborals, tècnic superior en administració de finances i assistència en direcció.

El fitxatge d’Enjuanes arriba 4 dies després que Larrosa incorporés a la llista l’activista cultural Pilar Bosch, tot i que no va detallar quin número ocuparà. Dijous anunciarà la llista definitiva, en la qual seguiran tots els seus edils tret de Jaume Sellés. Cristina Morón, que és cap de campanya i que va ocupar el número 6 fa 4 anys, podria pujar i serà la responsable de l’àrea de Seguretat. La incògnita principal és si Begoña Iglesias seguirà o no de número dos.

tracking