SEGRE

El curs escolar començarà el dimecres 6 de setembre

Així ho ha comunicat el conseller als docents en una carta

Alumnes en una classe.

Alumnes en una classe.Norma Vidal / ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El curs escolar a Catalunya començarà el dimecres 6 de setembre en les etapes d’infantil, primària i ESO i el dia 12 per a la Formació Professional, segons ha avançat el diari ‘El Periódico’ i han confirmat fonts del Departament d’Educació. El conseller, Josep Gonzàlez-Cambray, compareixerà aquest matí per concretar-ho però ha enviat una carta als docents aquest dijous al matí. El curs passat el curs va començar el dilluns dia 5 per a infantil i primària i el dia 7 per a l’ESO, però enguany s’ha unificat tot en una mateixa data. Pel que fa a les tardes de setembre, Educació ja va deixar clar que serien lectives, a diferència del curs passat.

Pel que fa al final de curs, acabarà el 21 de juny per a infantil, primària, ESO i FP bàsica i el 17 per a batxillerat, FP i ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny. En aquest últim cas, del 18 al 21 hi haurà les avaluacions extraordinàries.

L’ordre de calendari detallarà la resta d’informacions relatives al curs 2023-2024, després que se n’hagi fet la tramitació preceptiva a la mesa sindical i al Consell Escolar.

tracking