SEGRE

Un dels murals del PotFest de Lleida, vandalitzat en només 24 hores

Un dels murals del PotFest de Lleida, vandalitzat en només 24 hores

Un dels murals del PotFest de Lleida, vandalitzat en només 24 horesGERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels murals del festival PotFest que es celebra a la ciutat de Lleida des del passat 27 de març fins al proper diumenge 2 d'abril ha aparegut vandalitzat poques hores després d'haver-se acabat. Ha passat a la canalització del riu Segre a Lleida, sota de la passarel·la del Liceu Escolar.

Els participants al PotFest hi havien pintat una escena marina, amb vaixells de paper amb paraules com empatia, llibertat i participació, i colors blaus de punta a punta. Poques hores després, ha aparegut vandalitzat. El regidor de Joventut i Festes de la Paeria, Ignasi Amor, s'ha mostrat indignat en un missatge de Twitter recollit per SEGRE: Quin tipus de ciutadà ets que fas mal a un mural que han pintat adolescents de Lleida?

En declaracions a SEGRE, el mateix Amor ha anunciat que el mural es repintarà.

L'autor de la repintada hi ha anotat textos com "Aquesta vegada no seré empàtic. Pinteu per la comunitat. La paret estava plena d'insults, i la vam arreglar. I ara ho heu tapat? Respecte? Tu no respectes i ho tapes. Podeu borrar-ho, no hi haurà una segona vegada". A la part esquerra d'aquesta pintada també s'hi pot llegir la paraula Hasel. 

tracking