SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Llista continuista del PSC de Larrosa amb Begoña Iglesias de número dos

Morón ascendeix al quart lloc i Valls passa del tres al cinc || El principal fitxatge és Enjuanes com a nou número tres

Foto de grup dels integrants de la llista electoral del PSC per a les pròximes municipals.

Foto de grup dels integrants de la llista electoral del PSC per a les pròximes municipals.PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’assemblea local del PSC va aprovar ahir la llista electoral per a les eleccions municipals del proper 28 de maig, en les quals el seu alcaldable, Fèlix Larrosa, confia en la continuïtat per guanyar. L’actual portaveu adjunta dels socialistes a la Paeria, Begoña Iglesias, repeteix com a número dos. La principal incorporació és la de Carlos Enjuanes, coordinador general de l’entitat social Prosec, que serà el nou número tres de la formació política.

La també regidora Cristina Morón puja dos posicions –del número sis al quatre– i, en canvi, Carme Valls baixa del tres al cinc. Les altres novetats a part d’Enjuanes són les incorporacions d’Anna Miranda –en representació d’Units per Avançar– com a número sis en la candidatura, i la integració de la independent Pilar Bosch, al set. Xavi Blanco ascendeix un lloc –del nou al vuit– i el regidor Jackson Quiñónez descendeix del 7 al 9.

La llista la tanca Antoni Siurana, exalcalde durant 24 anys i exconseller d’Agricultura de la Generalitat, a l’últim lloc. D’altra banda, en el penúltim figura una altra històrica, Teresa Cunillera, exdelegada del Govern central a Catalunya i exvicepresidenta primera del Congrés.Per la seua part, Fèlix Larrosa va assegurar que “els socialistes estem davant del repte més important, el de recuperar Lleida”. Va afirmar, en aquest sentit, que “cada vegada que hem dit què pensàvem, hem presentat una alternativa” i va explicar que “volem una ciutat ambiciosa i orgullosa”. Així mateix, va cridar a presentar-se a les eleccions “amb joc net, elegància i confrontant models”.

Així queda la llista del PSC a la Paeria de Lleida

  1. Fèlix Larrosa
  2. Begoña Iglesias
  3. Carlos Enjuanes
  4. Cristina Morón
  5. Carme Valls
  6. Anna Miranda
  7. Pilar Bosch
  8. Xavi Blanco
  9. Jackson Quiñónez
tracking