SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Obres per a una nova gran residència geriàtrica en aquest barri de Lleida

El geriàtric Emera Lleida, antic Castrillón, preveu triplicar les places fins a les 130 || Els treballs duraran vint mesos

Un dels edificis limítrofs de l’actual residència Emera Lleida ja ha estat demolit.

Un dels edificis limítrofs de l’actual residència Emera Lleida ja ha estat demolit.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La residència geriàtrica Emera Lleida –l’antiga Castrillón a Ciutat Jardí– està executant des de fa uns dies la demolició d’un dels seus edificis limítrofs per construir un aparcament i una nova residència. Les obres duraran uns vint mesos, per la qual cosa estarien llestes a finals de l’any que ve, segons les previsions de l’empresa. Actualment, el centre gestionat pel grup internacional Emera té capacitat per acollir 43 residents, a part de deu places més al centre de dia.

Les previsions que la firma va manifestar quan va comprar el geriàtric –el desembre del 2020– eren d’ampliar-lo fins a les 130 places, amb 4.800 metres quadrats. Així doncs, s’arribaria a triplicar el nombre de residents que el centre situat entre l’avinguda Alcalde Rovira Roure i Enric Farreny podria acollir.L’antiga residència Castrillón, una de les més conegudes de la ciutat, va ser creada el 1999 per Alfredo García-Castrillón i Carmen Sales i va ser una empresa familiar fins que el grup Emera la va comprar el desembre del 2020. Aquesta actuació se suma a la construcció de tres grans residències a la ciutat, una ja en marxa a Jaume II, una altra a punt a Acadèmia i la tercera en obres a l’antiga residència Pare Coll.

tracking