SEGRE

BARRIS VEÏNS

José Carreiro continua com a president del Secà al no haver-hi més candidats

Serà el segon mandat en l'entitat

A l’assemblea veïnal van assistir unes 40 persones que van donar suport a Carreiro (al centre i de blau).

A l’assemblea veïnal van assistir unes 40 persones que van donar suport a Carreiro (al centre i de blau).GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de l’associació de veïns del Secà, José Carreiro, seguirà al capdavant de l’entitat quatre anys més. Així es va acordar ahir a l’assemblea general que va celebrar l’entitat per decidir si renovaven o no la junta directiva i, ja que no es va presentar cap altre candidat, es va acceptar que Carreiro continuï com a president un mandat més. Malgrat que no era necessària la votació, Carreiro va exposar el seu projecte per al barri, remarcant que la seua meta serà “fer que tots, ja sigui veïns de tota la vida com nouvinguts o immigrants, ens sentim part del barri i ens ajudem, per la qual cosa faig una crida a favor de la convivència per viure tots tranquils i feliços al Secà de Sant Pere”.

A l’assemblea van assistir una quarantena de persones que van donar suport per unanimitat al president, que també va anunciar canvis en la junta directiva de l’associació de veïns. “S’han informat que hi haurà tres novetats, ja que substituirem l’actual tresorer i secretari i nomenarem un nou vicepresident”, va detallar Carreiro, que també va apostar per “treballar molt la integració i l’atenció social” de col·lectius vulnerables del barri. El dirigent va agrair el suport dels veïns i va valorar que el fet que no hi hagués més candidats “significa que hem fet les coses bé”.

Aquest serà el segon mandat de Carreiro després que l’any 2019 succeís Julián Garrido, que va ser president del Secà de Sant Pere durant vint anys. No obstant, la seua elecció va estar carregada de polèmica, ja que diversos veïns van intentar impugnar la votació al considerar que s’havien vulnerat els estatuts de l’associació. Finalment la polèmica no va anar a més i es va concloure quan la nova junta va prendre possessió del càrrec.

tracking