SEGRE

HABITATGE SOCIAL

Desnonament evitat a Lleida tot i acudir 'desokupadors'

De 5 famílies al carrer Caldereries || Sis persones van assegurar que els havia contractat la propietat per desallotjar-los

Membres de la PAH van bloquejar el carrer que dona a l’entrada del bloc.

Membres de la PAH van bloquejar el carrer que dona a l’entrada del bloc.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va aconseguir parar ahir el desnonament de les famílies que viuen en cinc pisos d’un bloc propietat d’una immobiliària, al número 16 del carrer Caldereries. La PAH va assegurar que algunes tenen fills menors d’edat, així com que era el seu tercer intent de desallotjament i el segon en què els Mossos van arribar a la porta de l’edifici. La plataforma va convocar els seus membres a la porta del bloc a les 08.30 hores per evitar l’expulsió dels inquilins.

Poc temps després van arribar sis persones vestides de negre que van dir que els havia contractat la propietat, el fons DSSV SARL, per desokupar l’edifici. Els membres de la PAH van bloquejar l’estret carrer per evitar que arribessin a la porta, i aquests desokupadors que els volien desallotjar es van quedar a l’altre costat del carrer fins poc després que arribessin els Mossos d’Esquadra. Els Mossos no van efectuar el desallotjament perquè “no disposaven de prou dispositius”, però la PAH va indicar que els van assegurar que en el pròxim intent de desnonament vindrien els antiavalots.

Al lloc també es van personar representants dels propietaris, que segons la PAH “es van negar a tota hora a oferir una opció de lloguer a les famílies, que tenen ingressos i poden pagar-lo”. També van arribar dos representants de la comitiva judicial, que fixarà una nova data per desnonar les famílies.Així mateix, ahir es va suspendre el desallotjament previst per a avui de les famílies de cinc pisos al número 133 del passeig Onze de Setembre que van denunciar fa unes setmanes que van ser estafats per un intermediari al qual ingressaven els lloguers.

Membres de la PAH van bloquejar el carrer que dona a l’entrada del bloc.

Membres de la PAH van bloquejar el carrer que dona a l’entrada del bloc.AMADO FORROLLA

tracking