SEGRE

Miquel Pueyo deixa la Paeria

El candidat d'ERC i actual alcalde tornarà a la docència a la Universitat de Lleida

Miquel Pueyo, en un moment de la roda de premsa d'aquest dimarts.

Miquel Pueyo, en un moment de la roda de premsa d'aquest dimarts.Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual alcalde de Lleida i candidat d’ERC, Miquel Pueyo, ha anunciat aquest dimarts al migdia en roda de premsa, tal i com ha avançat SEGRE, la seua marxa de la Paeria després d'obtenir només cinc edils, dos menys que en els anteriors comicis, el passat diumenge. Així, Pueyo no recollirà la seua acta ni prendrà possessió el dia 17 de juny, quan està previst el ple de constitució de la nova corporació i d’investidura de l’alcalde, el socialista Fèlix Larrosa, que la té garantida després d’haver aconseguit 9 edils.

Davant dels mitjans, i acompanyat per altres membres de seu grup municipal, Pueyo ha explicat que ja ha demanat tornar al grau de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida. "La docència és la meua vocació", ha dit. Per a Pueyo, l'alcaldia "no ha estat una ambició personal, sinó una responsabilitat que va assumir quan li va tocar". El candidat d'ERC ha afegit que se'n va tranquil perquè deixa el grup republicà en bones mans.

Segons Pueyo, ser alcalde ha estat la responsabilitat més gran que ha assumit i és que "la política local és la més dura però la més apassionant", ha assegurat. L'actual paer en cap de Lleida ha recordat els projectes que s'han impulsat a la ciutat durant l'últim mandat, com l'alberg o l'estació d'autobusos, i ha defensat que "s'ha de ser fort, intel·ligent i valent en la victòria i la derrota".

Ampliarem la informació

Pueyo, després de la roda de premsa, acompanyat d'altres membres del grup municipal d'ERC.

Pueyo, després de la roda de premsa, acompanyat d'altres membres del grup municipal d'ERC.Sònia Espin

tracking