SEGRE

Postius marxa de la Paeria "satisfet d'haver tirat endavant projectes transformadors de ciutat"

L'alcaldable de Junts anuncia que obre una nova etapa al sector privat i descarta presentar-se a candidat del partit al Congrés

Postius, amb la número dos del partit, l'exconsellera Violant Cervera, i altres membres del grup municipal de Junts.

Postius marxa de la Paeria "satisfet d'haver tirat endavant projectes transformadors de ciutat"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldable de Junts a Lleida, Antoni Postius, ha anunciat aquest dimarts al matí en roda de premsa que no recollirà l’acta de regidor i deixarà la política municipal, després dels mals resultats del 28M, tal i com ha avançat avui SEGRE. Davant dels mitjans de comunicació, Postius ha explicat que fa "un pas al costat" davant d'un "canvi de cicle" i ha dit que obrirà una nova etapa al sector privat. El número 1 de Junts al grup municipal ha afirmat que deixa el partit "en molt bones mans" –ara l'encapçalarà la número 2, l'exconsellera Violant Cervera– i ha assegurat que no té intenció de presentar-se a primàries per ser candidat de Junts al Congrés. No obstant, ha avançat que no es deconnectarà de la política "perquè sempre li ha agradat, des de petit".

Postius ha conclòs que se'n va satisfet d'haver treballat molt per tirar endavant projectes transformadors de ciutat, com l'estació d'autobusos, el polígon de Torreblanca i el Pla de l'Estació.

Postius posa fi així a una etapa de 12 anys a l’ajuntament de Lleida. El 2011 va ser elegit regidor per primera vegada, llavors de CiU, i el 2015 ja va ser alcaldable. Aquest era el seu tercer intent d’assolir l’alcaldia, malgrat la seua joventut, 38 anys, i el fet d’haver perdut suports ha motivat la seua decisió. Junts va obtenir diumenge 5 regidors, un menys que el 2019, després que en aquest mandat Postius hagi estat tinent d’alcalde d’Urbanisme.

tracking