SEGRE

ELECCIONES

Freixanet i Cervera assumeixen el lideratge dels grups d'ERC i Junts

Jordina Freixanet i Violant Cervera

Jordina Freixanet i Violant Cervera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb les renúncies de Miquel Pueyo i Toni Postius, les números dos de les candidatures d’ERC i Junts, Jordina Freixanet i Violant Cervera, respectivament, assumiran ara el lideratge dels dos grups a la Paeria. Freixanet va destacar que “comença una nova etapa, toca aixecar-se i tirar endavant, fer totes les anàlisis i assumir el repte de la nova Paeria”. “Mirarem endavant, continuarem sent al costat de la gent i intentarem fer-ho millor que fins ara”, va afegir, i va agrair a la tasca de Pueyo: “Ha fet molt bona feina, el seu gest l’honra”, va apuntar.

Per la seua part, Cervera va afirmar que “Lleida perd un excel·lent alcalde, que hauria tirat endavant la ciutat amb una visió ambiciosa de futur.” “Els que ens quedem assumim el seu relleu defensant el seu projecte amb entusiasme. Treballarem pels ciutadans i farem una oposició responsable”, va assenyalar. Freixanet ha estat aquest mandat la segona tinenta d’alcalde i portaveu del govern municipal, i també és diputada al Parlament.

Cervera, per la seua banda, va ser consellera de Drets Socials, diputada al Parlament i directora general d’Acció Cívica i Comunitària de Benestar Social.Amb la marxa dels alcaldables, entraran a la Paeria les números sis d’ERC (Anna Costa, presidenta de l’associació de veïns de Noguerola) i de Junts (Rosa Jové, psicòloga).

tracking