SEGRE

SANITAT CIRCULACIÓ

Canvi d'accés al pàrquing de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per obres

A partir de dimarts, serà per Onze de Setembre i Eugeni d'Ors || Queda tallat l'actual des de l'avinguda Pinyana

Canvi d'accés al pàrquing de l'Arnau per obres

Canvi d'accés al pàrquing de l'Arnau per obresSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hospital Arnau de Vilanova de Lleida modificarà temporalment l’accés al pàrquing subterrani a partir de dimarts vinent dia 6 a les 10.00 hores amb motiu de les obres de construcció del nou edifici de consultes externes. El carrer Arquitecte Gomà, que dona accés al lloc, es tallarà des de la rotonda de l’avinguda Pinyana fins a l’accés a l’aparcament de l’hospital. A partir d’aquest moment i fins que acabin les obres –en aproximadament un any–, els vehicles podran accedir al pàrquing pel mateix carrer des de l’avinguda Onze de Setembre i el carrer Eugeni d’Ors, davant de l’institut Guindàvols.

Així doncs, la circulació per aquest carrer serà de doble sentit entre l’institut i l’entrada a la zona d’estacionament. Les sortides de l’aparcament no es modificaran i tots els accessos al recinte hospitalari estaran senyalitzats. Entre 500 i 600 persones aparquen cada dia els seus vehicles al pàrquing de l’Arnau, segons indica l’empresa titular, Continental Parking.

Compta amb dos plantes, 937 places i ofereix un servei de 24 hores –oberts tots els dies– amb diferents tarifes en funció del temps d’estacionament. Els seus preus han provocat queixes dels usuaris en diverses ocasions. El nou edifici de consultes externes de l’Arnau es construirà a la zona on ara es troba el pàrquing en superfície. S’edificarà amb mòduls i comptarà amb una planta baixa i quatre pisos en els quals hi haurà 114 zones de consultes i gabinets i tres espais d’hospital de dia, a més de zones de suport i despatxos mèdics.Aquest nou equipament compta amb un pressupost de 46,3 milions d’euros finançats per la Unió Europea. S’espera que pugui arribar a assumir fins al 90% de les consultes de l’edifici principal, amb què estarà connectat de forma subterrània.

tracking