SEGRE

POLíTICA

Espadaler (Units) es proposa "guanyar arrelament" a Lleida mitjançant el govern amb el PSC

Ho ha dit aquest dissabte en declaracions als mitjans en la seua visita al XLII Aplec del Caragol de Lleida

Espadaler: Publicar el decret de nomenament no és un acte discrecional de Rajoy

Espadaler: Publicar el decret de nomenament no és un acte discrecional de RajoyEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha explicat que el seu principal objectiu és que el partit pugui "guanyar arrelament" a Lleida mitjançant el seu govern amb l’alcadable del PSC i guanyador de les eleccions municipals, Fèlix Larrosa.

Ho ha dit aquest dissabte en declaracions als mitjans en la seua visita al XLII Aplec del Caragol de Lleida, on ha felicitat personalment Larrosa per la seua victòria, segons un comunicat del partit. Ha assegurat que per millorar aquest arrelament, la participació del partit en la Paeria se centrarà en "governar bé, ser sensibles, saber escoltar i traduir en fets els anhels dels ciutadans i ciutadanes".

Espadaler ha assegurat que Units per Avançar assumeix amb "il·lusió i responsabilitat" el govern de la ciutat a través de la candidata del partit i número sis de la llista de Larrosa, Anna Miranda. Per al secretari general d’Units per Avançar, el govern de Lleida és un "objectiu important" per poder desenvolupar el seu projecte per tot Catalunya.

tracking