SEGRE

Arrestat un penyista acusat de pegar a la seua parella a l'Aplec

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va arrestar la matinada d’aquest diumenge un membre d’una colla de l’Aplec del Caragol acusat d’agredir la seua parella a l’interior dels Camps Elisis. Pel que sembla, els fets van ocórrer a l’interior d’una de les penyes quan la parella va discutir i l’home va acabar pegant a la seua parella. Al lloc van acudir agents de la Guàrdia Urbana que participaven en el dispositiu de seguretat del recinte i, davant de la denúncia de la víctima i el testimoni de diverses persones, van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.

La Policia Local ha dut a terme durant el cap de setmana un dispositiu especial de seguretat amb motiu de l’Aplec, que s’ha saldat amb la detenció de diverses persones al recinte o els voltants. Un d’ells va ser un jove de 23 anys acusat d’assaltar i abusar d’una noia (vegeu SEGRE d’ahir). Segons la jove, l’home li va fer fet tocaments mentre intentava robar-li. Els agents van procedir a l’arrest de l’home pels delictes de robatori amb violència i agressió sexual. Hi va haver altres arrestats per robatoris.

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana també va arrestar primera hora de la tarda d’ahir un home de 44 anys al carrer Comerç com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. Pel que sembla, l’acusat va agredir la seua parella.

tracking