SEGRE

SUCCESSOS DELICTES

Va als Mossos a presentar una denúncia i acaba detingut per intentar robar en un cotxe patrulla de la comissaria

Els Mossos van arrestar l'home diumenge a la matinada || Minuts abans hi havia acudit per presentar una denúncia

Imatge de la comissaria de la ciutat de Lleida.

Imatge de la comissaria de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Acudir als Mossos d’Esquadra per presentar una denúncia i acabar detingut per intentar robar en un cotxe patrulla estacionat al pàrquing de la comissaria. Aquesta situació surrealista és la que es va viure diumenge a la matinada a les instal·lacions de la policia catalana al carrer Sant Hilari, quan un home va ser arrestat per l’intent de robatori i per desobediència. Un home que, pel que sembla, es trobava sota els efectes de l’alcohol, va acudir cap a les tres de la matinada a la recepció de la comissaria perquè volia denunciar el robatori d’un mòbil.

Els agents li van explicar els tràmits que havia de seguir per a la denúncia. Tanmateix, l’individu va increpar els agents i es va resistir a anar-se’n fins que, finalment, el van fer fora de comissaria, encara que va continuar rondant per la zona. Minuts després, els mossos que eren a l’interior de la de la comissaria van observar per les càmeres de seguretat que l’home accedia al pàrquing del recinte i, sorprenentment, es dirigia a un cotxe patrulla i començava a forçar una de les portes.

Els agents van sortir ràpidament i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en vehicle a motor en grau de temptativa i un delicte de desobediència.

Va increpar els policies que l’havien fet fora de la recepció perquè es negava a anar-se’n

No és la primera vegada que ocorre una situació d’aquest tipus. Un home va ser detingut el 18 de juny del 2008 després de colar-se a comissaria, agafar l’uniforme d’un agent als vestidors i sortir a patrullar pels carrers. Va succeir a mig matí després que aconseguís esquivar els controls de seguretat i accedir a un espai restringit als agents.

Es va dirigir al Barri Antic i allà va començar a treballar com un mosso, primer patrullant a peu i al cap de poca estona dirigint el trànsit. El desembre del 2016, dos lladres van robar una bicicleta al pàrquing de la comissaria. Els individus es van colar per sota de la barrera d’entrada a l’aparcament, on hi ha els cotxes patrulla, cotxes particulars d’agents i vehicles decomissats.

tracking