SEGRE

El Govern pagarà 90 euros per "danys morals" a cada afectat per les oposicions fallides de finals d'abril

Els pagaments, fins a un total d'1,2 milions d'euros, es començaran a fer després de l'estiu

Les més de 1.600 persones que van fer oposicions a Lleida van denunciar el caos que es va viure pels retards i els errors.

Les més de 1.600 persones que van fer oposicions a Lleida van denunciar el caos que es va viure pels retards i els errors.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern pagarà 90 euros per "danys morals" a cadascun dels afectats pel fiasco de les oposicions del 29 d'abril subcontractades a l'empresa Cegos. En un comunicat, el Govern ha informat que Presidència inicia d'ofici un expedient per declarar la "responsabilitat patrimonial" de l'administració de la Generalitat i poder indemnitzar els aspirants a les proves d'oposició d'estabilització, que ara s'hauran de repetir els dies 1 i 8 de juliol. Segons el Govern, es pagaran un màxim d'1,2 milions d'euros, tenint en compte que hi havia 13.534 persones cridades a participar en els exàmens. Els pagaments es començaran a fer després de l'estiu, un cop es resolgui l'expedient.

L'inici de l'expedient de responsabilitat patrimonial es comunicarà a les persones afectades i es publicarà demà dijous al DOGC. S'obrirà llavors un període de 10 dies hàbils per presentar-hi al·legacions. Un cop analitzades les al·legacions, caldrà l'informe de la Comissió Jurídica Assessora per resoldre definitivament l'expedient. La Generalitat va deixar sense efecte les proves del concurs oposició d'estabilització i va acordar tornar-les a fer després de constatar "irregularitats greus durant la realització dels exercicis" conseqüència de la manca de compliment de l'empresa subcontractada per supervisar-les, Cegos.

tracking