SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Jutgen un lleidatà a Girona amb diverses condemnes d'estafa

L’acusat, ahir a Girona.

L’acusat, ahir a Girona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Girona va jutjar ahir un lleidatà, amb diverses condemnes per delictes d’estafa, que va admetre apropiar-se més de 12.000 euros d’una dona fingint una relació sentimental a distància a la qual va conèixer a través d’un web de cites. El processat, X.T., va reconèixer haver enganyat la víctima amb una identitat falsa. D’aquesta forma, va aconseguir que la dona li fes diversos ingressos entre el juny del 2018 i el gener del 2020.

Segons el Diari de Girona, aquest lleidatà acumula sis sentències per delictes d’estafa, entre les quals una del Jutjat Penal 1 de Lleida, una altra de l’Audiència de Lleida i del Jutjat d’Instrucció de Balaguer. En el cas de Girona, l’acusat va contactar amb la víctima per vendre-li dos televisors, que mai li van arribar. A partir d’allà, van iniciar una relació sentimental i l’acusat demanava diners a la dona.

Tant la fiscalia com l’acusació particular i la defensa van sol·licitar ahir 21 mesos de presó, condemna que fixarà l’Audiència de Girona després d’haver reconegut els fets l’acusat, que va exculpar un segon processat, que va quedar absolt. Mentrestant, diversos afectats s’han posat en contacte a través de les xarxes socials per animar-se a presentar denúncia.

tracking