SEGRE

Detenen un home a Lleida per traficar amb heroïna i cocaïna

L'arrestat té antecedents per fets similars

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos.

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d'Esquadra va detenir ahir un home, de 46 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

A primera hora de la tarda d'ahir una patrulla de seguretat ciutadana va identificar a l'avinguda Balmes un home que podria coincidir amb la descripció d’un sospitós per un robatori comès el dia anterior.  

Mentre la patrulla l'estava identificant van arribar al lloc agents del grup d'investigació de Lleida, que pocs minuts abans havien observat com l'home havia realitzat una venda de substàncies estupefaents a la plaça Pau Casals i havia fugit. Aquesta persona estava sent investigada per un delicte contra la salut pública i ja s'havien constatat transaccions anteriors.

En un primer escorcoll se li va localitzar un paquet que contenia 20 grams d'heroïna i va quedar detingut. Un cop a comissaria se li van localitzar tretze embolcalls més per a la venda final, vuit d’heroïna, afegint 23,2 grams més al total d'heroïna intervinguda i cinc embolcalls més amb un total de 9 grams de cocaïna.

El detingut, amb antecedents per fets similars, passarà properament a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking